Gerbiamas kliente,

Norime informuoti, kad šiuo metu su jūsų automobiliu susieta „NissanConnect EV“ programa bus išjungta ruošiantis 2G technologijos saulėlydžiui. Tai turės įtakos iki 2016 m. pagamintiems „Nissan LEAF“ ir iki 2018 m. pagamintiems „eNV200“ automobiliams.„NissanConnect EV“ programėlės palaikymo nutraukimas yra susijęs su mobiliojo ryšio tinklo operatorių sprendimu, kuris paveiks visus automobilių gamintojus, naudojančius tą pačią 2G technologiją.

Todėl nuo 2024 m. balandžio 01 d. nebegalėsite nuotoliniu būdu naudotis „NissanConnect“ paslaugomis per „NissanConnect EV“ programėlę. Norime jus patikinti, kad pagrindines funkcijas, tokias kaip klimato kontrolės ir įkrovimo laikmatis, galite pasiekti tiesiai iš jūsų automobilio navigacijos sistemos. Norėdami sužinoti daugiau, kaip naudotis šiomis funkcijomis, žr. vaizdo įrašus su nuoroda, „Nissan“ vairuotojo vadove, arba savininko vadove.

Galite pasikliauti nuolatiniu „Nissan“ įsipareigojimu, investicijomis į pažangesnes technologijas ir būsimų produktų platformas.

Dėkojame, kad esate „Nissan“ savininkas ir esate su mumis.

Geriausi linkėjimai,

„Nissan“